عكاسي تبليغاتي عكاسي تبليغاتي .

عكاسي تبليغاتي

نياز به آگاهي از فيزيك محصول و روانشناسي در عكاسي تبليغاتي

در صورت عدم داشتن اطلاعات، ممكن است عكاسي تبليغاتي در رسيدن به هدف خود كه جذب خريدار است موفق نشود.

همچنين كه اجسام از مواد و متريال‌هاي مختلفي ساخته شده‌اند و اين موضوع در عكاسي تبليغاتي مسئله‌ي مهمي است. چرا كه فرد مخاطب يا در واقع مشتري، بايد با ديدن عكس بتواند تشخيص دهد كه كالاي پيش چشمش از چه جنسي ساخته شده است. تشخيص استيل از رنگ استيل، در كالايي مانند ساعت مچي مسئله‌ي مهمي است. همچنين در ادامه‌ي اين موضوع مي‌شود به كيفيت انواع شيشه و بلور، يا تشخيص شيشه از پلاستيك اشاره كرد.

عكاس تبليغات، با دقيق شدن روي جسم در حال عكاسي، مي‌تواند بر حسب تجربه متوجه شود كه جسم مورد عكاسي با هر جنسي چه نوع بازتاب‌هايي از نور دارد. با آگاهي داشتن از اين موضوع، اين قدرت تشخيص به مخاطبان حرفه‌اي و يا آماتور هم منتقل مي‌شود. به همين دليل دقت در جزئيات محصولات هنگام عكسبرداري تبليغاتي، يكي از كارهاي بسيار مهم است.

همچنين كه اطلاعات عكاس تبليغات بايد در حوزه‌ي تأثيرگذاري رواني هم تعريف شود. همانطور كه گفته شد عكاسي تبليغاتي از حربه‌هاي رواني هم براي جذاب كردن محصول خود استفاده مي‌كند. به همين دليل جنبه‌ي رواني عكس هاي تبليغاتي به خصوص در مواجهه با انسان‌هاي درون عكس موضوع مهم و تعيين كننده‌اي است.

علاوه بر لزوم آگاه بودن از هدف و برنامه‌ي مدير كسب و كار براي عكس نهايي، عكاس تبليغاتي بايد از اتفاقات در حال رخ دادن هنگام عكاسي و تأثير آن بر مخاطب آگاه باشد. هدف از عكس تبليغاتي تأثير گذاشتن و در اختيار گرفتن خواسته و اميال مخاطب است و اين در اختيار گرفتن، با غلبه بر مخاطبان اتفاق مي‌افتد. براي رسيدن به غلبه هم بايد روان مخاطب را قلقلك داد. شايد در استوديوي تبليغاتي مهم نباشد كه چه چيزي در حال عكاسي شدن است، بلكه اين مهم است كه در بهترين حالت خود نشان داده شود.

محصول در نورپردازي عكاسي تبليغاتي فقط محصول نيست

عكاسي پرتره‌ي استوديويي را در نظر بگيريد. براي داشتن يك عكس پرتره‌ي خوب، عكاس ابتدا كمي با فرد روبه‌رو صحبت مي‌كند تا از افكار و سلايق او آگاه شود و صميميت ايجاد كند. در همين حال، در اجزاي صورت او دقيق مي‌شود تا ايرادها و نقاط قوت را پيدا كند. سپس يك نوع نورپردازي را مطابق با صورت او انتخاب كرده و اجرا مي‌كند، كه در اين نورپردازي عيب‌هاي صورت كمتر و نقاط مثبت صورت قوي‌تر ديده شوند.

در عكاسي تبليغاتي هم همينطور است. عكاس محصول را بررسي و بازبيني كرده تا بتواند نقاط ضعف و قوت ظاهر آن را پيدا كند و بر اساس همان‌ها نورپردازي را انجام دهد. يا اينكه اگر قرار است به طور مثال عكسي با حال و هواي هولناك و اسرارآميز بگيرد، اين نقاط قوت و ضعف را در نورپردازي دخيل كرده و در نظر مي‌گيرد. همچنين كه همانطور كه در قسمت قبل هم ذكر شد، جنس و متريالي كه هر محصول از آن ساخته شده با يكديگر فرق دارد و اين تفاوت جنس و كيفيت، در نورپردازي مشخص مي‌شود.

آشنايي با استوديو آزمايشگاه عكس تبليغاتي

عكاسي تبليغاتي بيشتر در استوديو و با ابزارهاي دقيق و مجهز انجام مي‌شود چون عكاس مي‌تواند بيشترين كنترل را بر روي نورها و ابزارآلات عكاسي داشته باشد. همانطور كه گفته شد، براي داشتن يك عكس تبليغاتي موفق، نياز است كه كالا در بهترين حالت خود نشان داده شود و اين ملزم به دستكاري در كالا و شرايط هنگام عكاسي است.

به كار بردن انواع تكنيك‌هاي نورپردازي، استفاده از انواع ابزارهاي كنترل كننده‌ي نور، استفاده از ابزارهاي جايگزين براي نشان دادن كيفيت كالا، تكيه كردن براي نقاط قوت و برجسته كردن آنها، كمرنگ كردن عيوب كالا، ويرايش عكس در نرم افزار؛ از نمونه ترفندهاي فيزيكي‌اي هستند كه در القاي اين حس برتر بودن كالا نقش دارند.

به عنوان مثال، در عكاسي از مواد غذايي، ۹۰ درصد مواقع خوراكي‌ها آن طوري نشان داده نمي‌شوند، كه در واقعيت هستند. يك ساندويچ يا كيك در واقعيت نه از نظر اندازه بي‌نقص است و نه از لحاظ ظاهر؛ اما در عكاسي تبليغاتي واقعيت نشان بيننده داده نمي‌شود چرا كه او به واقعيت احتياج ندارد. همان تصوير غيرواقعي يك ساندويچ خوش رنگ و لعاب بي‌نقض با نان زيبا و با گزينش شده‌ترين سبزيجات و كاهوها براي او مناسب است. به عنوان مثالي ديگر مي‌شود از نوشيدني‌ها مثال زد كه در دنياي واقعي به اندازه‌ي عكس هاي تبليغاتي خنك نيستند. پس از انواع اسپري‌ها براي شبنم‌هاي روي ليوان استفاده مي‌شود. در واقع در عكاسي تبليغاتي اجسام آن طوري نيستند كه بيننده مي‌بيند و خيلي از چيزها به صورت مصنوعي، يا خيلي از اتصالات به صورت دستي ساخته شده‌اند.

البته كه عكاسي تبليغاتي محدوديت‌هايي هم دارد و خيلي از اين ترفندها به محدوديت‌هاي آن برمي‌گردند. از آنجايي كه عكاسي تبليغاتي در استوديو انجام مي‌شود، شرايط براي نگهداري خيلي از مواد خوراكي در طول عكاسي موجود نيست. در استوديويي با نورهاي قوي كه حرارت‌شان دماي استوديو را بالا مي‌برد، خوراكي‌اي مانند بستني يا كيك خامه‌اي تنها مي‌تواند زير دو سه دقيقه ظاهر خود را حفظ كند. زمان دو سه دقيقه‌اي هم براي نورپردازي و اصلاح كادربندي و گرفتن عكس آزمايشي و نهايتاً عكسبرداري نهايي كافي نيست. در نتيجه از مواد جايگزين غير خوراكي مانند فوم اصلاح براي عكاسي تبليغاتي غذا استفاده مي‌شود.

محل انتشار عكس‌هاي تبليغاتي

از آنجايي كه عكس هاي تبليغاتي به هدف تجاري توليد مي‌شوند، در هر محيطي كه معرف يك كسب و كار است مي‌توانند جاي بگيرند. انواع چاپ‌هاي فيزيكي مانند بيلبورد، پوستر، بروشور، قاب عكس روي ديوار . همچنين سايت و شبكه‌هاي اجتماعي، محيطي مناسب جهت تبليغ و كسب مشتري هستند؛ و چه چيزي بهتر از يك عكس تبليغاتي باكيفيت و جذاب براي كسب مشتري؟


برچسب: عكاسي، عكاسي تبليغاتي، عكاسي حرفه اي، تبليغات،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۳۰:۵۲ توسط:ستاره ايراني موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :